Tuesday, April 29, 2014

Download alle MEC 2014 sessies en presentaties in één keer

MEC 2014 was geweldig! Als je er niet geweest bent dan kun je de opgenomen sessies (alles behalve de Experts Unplugged sessies) en de presentaties downloaden op Channel 9: http://channel9.msdn.com/Events/MEC/2014 Maar ook als je wel geweest bent, zoals ik, dan was er veel meer te zien dan je in die paar dagen kon bijwonen.

Peter Schmidt heeft een bestaand script aangepast waarmee je alles opgenomen sessies en de presentaties kunt downloaden, iets wat ik je van harte aan kan bevelen. Het gaat in totaal om zo’n 20 GB aan data die standaard op C: komt te staan, vergeet dus niet om het standaard pad aan te passen voordat je het script start. Het script vind je hier: http://gallery.technet.microsoft.com/All-Videos-and-Slides-from-2f641dd2

Zelf heb ik al kort na MEC een groot aantal uitgebreide ‘recaps’ langs zien komen waar ik zelf weinig aan toe te voegen heb. Dave Stork kwam tot de zelfde conclusie en maakte in plaats van zijn eigen recap een overzicht van de recaps die anderen als geschreven hebben: MEC 2014 Meta recap. Leesvoer tijdens het wachten tot de MEC sessies gedownload zijn. :)

image

Woord van de dag: recap. :)

No comments: