Monday, November 12, 2007

VMware Server onder Vista: aanrader!

In een eerdere blogpost schreef ik dat ik problemen had na de installatie van VMware Server onder Windows Vista. Zoals ook al in de comments wordt opgemerkt kwam dit probleem waarschijnlijk door een conflict met de Credential Manager van HP. Inmiddels draai ik alweer een tijd met de latere versies van VMware Server en dit gaat als een trein. Dus: downloaden die hap!

5 comments:

Mark said...

wat voor problemen had je dan precies want ik heb ook problemen met VMware server 1.0.7 werkt wel maar dan gaat de cd-speler raar doen en 2.0 werkt ook niet

Jetze Mellema said...

Hoi Mark,

De problemen die ik ervoer zorgden voor crashes na het inloggen. Jouw symptomen herken ik niet.

Nick said...

Hoi,

Ik heb problemen met het draaien van Windows XP onder Windows Vista VMware server 1.0.6

Eerst had ik dat niet, maar de laatste tijd als ik op de VM klik dan gebeurt er niets. Hij is wel "bezig" maar het duurt een eeuwigheid. Normaal hoort de VM op te starten :P

Help?!

Groeten,
Nick

PS: als iemand van jullie het weet, mail me dan aub naar nick_frijters@hotmail.com

Anonymous said...

Hoi hoi,

Ik ben het bniet een met deze topic, Aero krijg je niet aan de praat ivm vmware niet de juiste support heeft voor 3d kaarten en werkt dit alleen op XP en 2000 clients.

Dan maar een XP image, stuk minder memory kwijt , en kan ik meer/sneller draaien. en stabieler/ minder problemen met applicaties.

Jetze Mellema said...

Anoniem: VMware onder Vista is wat anders dan Vista onder VMware. Kan het zijn dat jij net het andere bedoelt dan ik hier beschrijf?